blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG bronkas43
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
bronkas43



Naruto
pridal bronkas43 20.1. 2009 o 13:15

         LaughingNarutoLaughing

Hlavným hrdinom seriálu je Uzumaki Naruto zo Skrytej Listovej dediny. Naruto nemá rodičov, a akoby to nestačilo, všetci v jeho dedine sa ho stránia. Prečo? Môže za to incident, ktorý sa stal pred dvanástimi rokmi.

Pred dvanástimi rokmi prišiel do Skrytej Listovej dediny (Konoha) Kyuubi. Ninjovia si dedinu bránili ako len mohli, no Kyuubi mal prevahu. Potom predstúpil Štvrtý Hokage a zapečatil Kyuubiho do novorodenca Naruta. Na následky tejto zapečaťovacej techniky však zomrel a jeho miesto zaujal predošlí (Tretí) Hokage. Ten vydal vyhlásenie, že nikto nesmie hovoriť o tom incidente a nikto sa nesmie dozvedieť, čo sa stalo (ani Naruto).

Štvrtý Hokage chcel, aby bol Naruto považovaný za hrdinu, ktorý vo svojom tele udržal obrovského démona. No nebolo tomu tak a ľudia sa mu radšej vyhýbali. Videli v ňom len tú líšku, ktorá im ničila dedinu a báli sa ho. Naruto často robil hlúposti, aby si ho ľudia všímali. V škole bol považovaný za hlupáka, ktorý nezvládne ani tie najjednoduchšie techniky.

Naruto však nakoniec za netradičných okolností spraví skúšku a stane sa ninjom. Keďže ninjovia bývajú v skupinách po troch, k Narutovi ešte pridelili Haruno Sakuru, Uchiha Sasukeho a učiteľa Hatake Kakashiho.

Sasuke, rovnako ako Naruto, nemá rodičov. Sasuke bol vždy veľmi obľúbený, a to hlavne u dievčat (Sakuru nevynímajúc). Pochádza z úžasného Uchiha klanu a preto si všetci o ňom myslia, aký je úžasný. Naruta to veľmi štve a vidí v Sasukeovi rivala.

V seriáli Naruto je množstvo súbojov, kde vás ninjovia uchvátia fascinujúcimi technikami. Tiež je tu mnoho zápletiek medzi postavami, mnoho obávaných zločincov ako napríklad Orochimaru, ktorý uniesol Sasukeho a robí rôzne pokusy na ľuďoch (za svoj život už vystriedal 3 telá) alebo zabijácka organizácia Akatsuki, medzi ktorých patrí napríklad Itachi, ktorý vyvraždil celú svoju rodinu a mnoho ďalších.



Prístupov 1527
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Naruto
[ 20.1.2009] (príspevkov 2)